Pilihan demi pilihan

Monday, February 22, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash

Last week i received an invitation to the pre-assestment test for FREE Course for SAP module..! Hmm..it's an opportunity sebenarnya. Sebab free. Ye la, nak attend course je dah 30k. Mana nak cekau duit. So, it some kind of MDEC nye programme for whoever yang jobless.

I did applied for it sometime ago. And baru je aku dapat offer kerja. Benda ni datang. Hmm. Satu rezeki. Tapi i have to make a choice here. I need money. Yes! Sungguh susah bila tak kerja ye puan puan. Nak beli itu terbatas, nak beli ini tak bole. Sekurang-kurangnya, kalau ada duit freedom sikit nak membeli. And of course, duit tu adalah untuk membayar hutang piutang aku! Itu memang tak bole lari la kan. Kalau bukan aku yang nak kena membayor nye, takkan nak suruh Abg.Johnny pulak kan?! Hmmm.

If i take the course, which will start on the same day with my new job, i have no income for few months lagi. And tak tau pulak when will the job opportunity drops by. So, i decided to take up the job as my priority. I belief, rezeki ada dimana-mana kan? He he he he... Mana tau dapat jadi passenger on the extraordinary taxi ride pulak kan? Siapa tahu?


Shhh...Thanks Bert budak bijak for your info!

0 Pengkomen: