Pintu Rezeki

Friday, February 05, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash

Hafoooooooohhhh.......hish..bersawang dah! *sambil meniop2 dicelah2 dashboard*

Sudah seminggu saya berkabung.. ;( Kenapa? Nanti saya cerita ye!

Btw, semalam buat perut ku rama-rama ada dalam. hi hi hi Macam-macam pe'el kawan-kawan saya ye. Kengkonon, ingat saya ada baby inside. Hellllloooo.....sila lihat kalendar ku di previous post ye. Tak mungkin la saya dah pregnant kan? ha ha ha

okay. This past 2weeks, saya dah mulai bosan. Ye! I boring okay! Duduk rumah, hari-hari routine yang sama. Aaaargghhhh. Hubby pulak mood kejap okay, kejap tak. Depends. And me, i realized seperti hilang arah. ha ha ha Nak manja-manja dengan hubby, kadang-kadang tak kena masa pulak. Haish. So, i became more emotional. Sikit-sikit nak nangis. ha ha ha. Ye. Saya nangis. Nasib hubby dah semakin gula. *wink* (pujuk tu.......) Kalau dulu time bercinta, nak harap dia pujuk, Hampeeeh....he he he. Itulah suami ku. Apa-apa pon, hidup ku dah semakin tak best. TAU!! Boriiinggggggg!!!!!!

Chopppppp!!!

Semalam ada berita baik lah. Sebulan ku tunggu, harinilah masanya. Ye! Saya ada interview lah! Dekat mana? Kerja apa? Nanti lah baru cite. Tak dapat lagi kang poyo je lebih. hu hu hu. This morning pon, ada someone call for another interview. Suprisingly, from the same company but for a different division. Syukur.......Alhamdulillah..Rezeki agaknya..Tapi, selalu macam tu kan? Dah sebulan menunggu, takdak khabar berita..tup tup..datang sekali gus. :) Apa-apa pon, itu semua Rezeki dari Allah..Kita cuma berusaha, dan sabar. :)

Okay, i nak mandi-mandi..nak study apa-apa yang patut and get ready.

Wish me LUCK korang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


MissSilent Says: Hati kecil ku cakap, aku confirm dapat job ni. Hmm. InsyaAllah, kalau ada rezeki.

0 Pengkomen: