Terima Kasih daun keladi!

Thursday, February 11, 2010 / Comments (2) / by Skinny Yash


Fuyooooo!! Nuffnang i dah naik jadi RM22.43! he he he..Terima kasih pada yang click. and Owh..terima kasih Nuffnang kerana menaikkan total duit ku, walaupon brape sen sangat. Janji ado ye tak...he he he. Macam ni, mahu tunggu 2 tahun lagi baru dapat cash kan duit nya. ;p

Takpela, janji ada duit sampingan daripada takdo. Bagus jugak Nuffnang ni, siap ada analytic bagai. Yela, atleast korang boleh tau dari mana readers korang, from which blog, and brapa ramai readers korang. Pheww...mudah nak check la.

Cop! cop!

Untuk warga Nuffnang!

Terima Kasih Daun Keladi, kalau baik hati, tambah lah lagi! ;)


Shh...rasa-rasa Nuffnang jenguk blog i tak? ;p (cas diva plak!)

2 Pengkomen:

reena @ February 11, 2010 at 3:59 PM

Congrats! Tak pa, sikit2 lama2 jadi bukit :D

Ms.Silent @ February 11, 2010 at 4:35 PM

ha ha ha...nak tunggu berbukit tu a berjanggut..! ;p