Tukar Imej. Wajar ke?

Thursday, February 25, 2010 / Comments (3) / by Skinny Yash

Did i tell you that i wanted to change my image? Wah! Pertukaran imej gitu. Feeling-feeling artis nok! ha ha ha. No la. Saje. Coz what i can tell you now is, what you see me now is what i am for the past 10 years! wooo! Mak tipu Mak tipu! Maybe 5 years back la kot. When i was in college. Kalau tengok sekarang, aku ni pon macam budak kolej lagi. Padahal, umur pon lagi beberapa tahun je nak cecah 30! Takut takut!

Actually, i confuse nak tukar imej ape sebenarnya. To tell abit of myself, i seorang yang relax. Tak suka nak bersiap-siap bagai kalau nak pergi mana-mana pon. BUT! Tang make up tu, beriya-iya jugaklah! Tapi tak lah beriya macam mak nak gi dinner. Just apply light light gitu. Janji ada eye-liner, blusher! Lipstick mak tak gigih sangat. Sebab bibir mak ni sekali pandang dah macam bibir negro nok! Ko bayang kan lah kalau mak pakai liptick merah nyalo tu! Abg.Johnny pon tak nak jalan sebelah mak tau!! Sedih mak nokk!

Nak tukar the whole wardrobe agak drastik gitu. (ade ke wardrobe? ;p) Meletop pulak poket Abg Johnny. So, untuk permulaan i nak ini. I takde ini tau! Ada sapa-sapa tau mana nak dapat yang murah lah. Ko tak yah la suggest yang mahal-mahal. Mak tak berduit weih! Buat masa ni lah. Bulan depan mak ade duit balik! he he he. Korang tengok-tengok sikit style kat bawah ni. Budget cun tak kalau ngam kat badan i yang kurus kerempeng nih! ;p

 
relax je kan style gini! mude belia gitu! ;)
  
rasa nak gi kerje macam ni lah! cute! ;P
 macam ni pon nampak sofistikated kan. tp nmpk sgt kering kaki aku!

 
it so me!

 bf macam dia? owh tidak! tak cium bau syurga aku nnt! ;p

 jeans+white shirt+blacket jacket! NICE!

 feeling-feeling nak jadi macam Nasha Aziz sebenarnya!

Tak tau korang perasan ke tak. Mak sebenarnya nak cari jaket-jaket yang diorang pakai nih! Macam stylllllle kan? he he he. Baru bole feeling-feeling diva nih! ;)


Shh...Abg Johnny dah gaji! Pow jaket hitam sekali bole?


3 Pengkomen:

Ami Schaheera @ February 25, 2010 at 3:47 PM

jaket & blazers! favorite i jugakkk hehehe.. if i jumpa yang mcm u cari i bgtau k :)

Skinny Yash @ February 25, 2010 at 4:08 PM

thanks bebeh! i know u'll be my first commentator for this post! ha ha ha ha

Ami Schaheera @ February 25, 2010 at 5:27 PM

abes tuuuu, mak kan pengkomen terhebat blog hangpa! :P~ ngahahhaha