Wishlist 2010

Wednesday, February 24, 2010 / Comments (2) / by Skinny Yash

Malam tadi sembang sumbang dengan hubby macam biasa. And i think, i should put up one wishlist so that i know which one i should buy first according to priority. he he he

So, the list below will be increase or decrease from time to time depends on mood semasa. ;p

1. Akuarium - Dari dulu i nak, tapi sampai sekarang belum berkesempatan nak beli.
2. Basikal - It's going to be my hobby for 2010. Nak try join Azea, A'an, BF Sada dan yang lain-lain yang bersungguh2 ajak aku kayuh nih!
3. Blackberry - Tak penting actually, but in some way dia macam WAJIB pulak! ;p
4. Anya Hindmarch Hanndbag- Fine! This is my lifetime wishlist! I'm gonna get this! ;)
5. Tods Pump Shoes - Harus! Harus!
6. Volkswagen Golf GTI

Ini je kot dalam kepala hotak aku sekarang. Sehingga bertambah lagi... ;)


Shh...i tanya hubby dia nak bagi ape kat i for my birthday this year, dia cakap.. "Kasih Sayang" *sigh*

2 Pengkomen:

Ami Schaheera @ February 24, 2010 at 9:06 AM

kasih sayang tu penting.. :P

Skinny Yash @ February 24, 2010 at 10:08 AM

dlm dunia ni, klw ade kasih syg je xckop. Materialisme kene terapkan dlm diri juga! ;p