Mana nak cari Maxi Dress?

Saturday, March 06, 2010 / Comments (3) / by Skinny Yash

Actually, nak mintak tolong korang ni.

Disebabkan sekarang ala-ala musim summer, autumn gitu, i nak cari maxi dress yang small size. I know mostly yang jual all free size kan. Tak kisah lah! Just leave a comment and let me know where or which blog shop.

Owh, and im looking for a mini skirt yang cotton tu. Cute sangat! Sapa tahu blog mana jual? I saw it at Gurney Drive, tapi mahal sangat! Sampai RM60. Tak berbaloi okay!

FYI, i prefer buy it online or any idea where to find it anywhere in Penang? Harga haruslah bawah RM50. Lagi murah lagi bagus! ;)

Thanksssss a bunch! MmUUUUUAaaaahh! Tolong ek!


Shh...help me plis...

3 Pengkomen:

LittleHid @ March 7, 2010 at 2:38 PM

hey yash. try and tgk link ni.

http://www.rosesstyle.blogspot.com/

my friend's..
kot2 ada yang interesting :)

dia ada facebook gak if you're interested.

Skinny Yash @ March 7, 2010 at 4:20 PM

owh..Thanks Hid! I will check it out later..! he he he

newlifenewbeginning @ March 8, 2010 at 4:32 PM

dia ni pun ada jual gak maxidress..

http://allureisbeautiful.blogdrive.com