Free dinner at Cafe Batu Keras!

Monday, May 24, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash

Last weekend hubby and i had dinner at Hard Rock Cafe, Penang. And actually the dinner adelah pemberian coupon from Cik Salmi kite yang berada di hospital Ampang sekarang ini. Sila lah melawat beliau ye! ;) Owh coupon tu diberi when i'm still in Sydney. After they went for honeymoon kat HRC haritu, die bagi my husband. Ngeh ngeh..dapat makan free... :) Thankkkkksss Mak Thonk and Wak Thonk!! ;)

So, seperti biasa when you got a free meal coupon sure menu pon bukan seperti menu2 biasa! Tak boleh la nak order ketam batu ke, ayam masak lemak cili padi ke, mahupon sotong goreng kangkong! ;P So, our choice for main dish Chicken Breast apa tah, ala2 macam kuah Kennny rogers tu la..then hubby amek, Burger HRC. Taksub die dengan burger! ;p For dessert, i take the ice cream and hubby amek baker's Choice for the day "Blueberry Cheese Cake" nyummm nyuum... (alamak! Baru teringat lupe nak amek gmbar! cehhh!) And air seperti biasa, soft drink yang bole di re-fill sekali sahaja! ;)

Overall, sodappp! Time kaseh sekali lagi buat Mak Thonk and Wak Thonk diatas pemberian coupon itu. Tanpa kamu, tak dapat la saya shopping VCD banyak2 kat night market! owh...plus lampu bebola kecil! Dah lama aim nak beli tak terbeli! he he he ;)

0 Pengkomen: