Honeymoon? Apa kata kamu?!

Wednesday, June 30, 2010 / Comments (11) / by Skinny Yash

I will be celebrating my 1st year Anniversary!!! Wah...tak tersanga-sangka u...! Dah nak hampir satu tahun pon! Rasa macam baru bulan lepas je kahwin! *wink* :)

So, i was thinking to celebrate! Ye la! Sekali seumur hidup kan! Dah la first anniversary! Mestilah nak sambut! :) So, any idea?

Kebetulan, on that weekend i nak balik KL. Coz ade wedding to attend. And i thought of check-in Hotel and have a romantic dinner ke ape ke..but..kalau macam satu malam je, macam tak syiok pulak! Kalau 2 malam, apa kata FIL,MIL plak! Dah balik KL, tapi tak tido rumah diorang! Haishhh..Dalam dilema betul. :(  Thinking of from Penang straight-away nak gi PD ke..or Genting..but..hmm..tu la! Sunggu dalam dilema nih! But i really want to celebrate it! ;p

So, apa kata survey???

11 Pengkomen:

reena @ June 30, 2010 at 1:45 PM

Pi Sabah. Hehe.

Skinny Yash @ June 30, 2010 at 2:54 PM

aduii....tu mmg one in my list...but for now..sgt critical..i got project deployment!

UnGu VioLet @ July 3, 2010 at 6:40 AM

slm singgah... :)

dialicious @ July 3, 2010 at 10:18 AM

eh lama lagi kan nak 1year(in denial !haha)
i mcm teringin nak pegi Legend water chalet PD yg baru tu..ade private pool each chalet.tp mcm xde kewangan je rm500 per nite..huhuuh..
u ajakla johny!takpun kite candle lite bersama2..ehehe

Skinny Yash @ July 5, 2010 at 9:45 AM

ungu violet: :)
diah: hei...i mmg ada pikir2 nk pegi..tp xbgtau johnny lg!sbb die xse-excited i!!ha ha ha...masih mencar2 idea ni....huhuhu...u ape cer?

dialicious @ July 5, 2010 at 9:51 AM

Johnny sexcited tu!haha

Skinny Yash @ July 5, 2010 at 10:02 AM

xde nye nak sexxited! so, what's ur plan...berjalan ke mana pula kamu?

dialicious @ July 5, 2010 at 10:10 AM

Maybe tunggu perut besar sket bole pegi babymoon.takot jgk jln2 awal2 ni.pegi dinner jela kot anniversary.boring!!haha

Skinny Yash @ July 5, 2010 at 10:14 AM

perut tu pon dh consider a big present for u both! :)

anyway, cipan punye wife pon pregnant jugak! :p

Syazwani Iryani @ July 8, 2010 at 7:00 PM

wah yash, how time flies...congrates!

Skinny Yash @ July 8, 2010 at 10:00 PM

hei babe...thanks!! ;)