The day that i feeling down...

Monday, July 05, 2010 / Comments (2) / by Skinny Yash

Wah..lama tak pegang my notebook! Dah 3 hari weih! Actually, starting last friday i dah MC. At first i nye ulser yang lambat sangat nak baik nya. Then saturday, i got my fever and cough, Sunday i got my flu. See? Complete! In fact, semalam my hubby ajak keluar jalan-jalan. I ok je, since feeling better. But turun je from my condo, i macam pening-pening. (bukan pregnant ye!) Then hubby cakap maybe coz dah 3 hari i tak keluar kan.

So, i biar kan aja. I makin terasa tak larat bila hubby nak pegi Tesco to shop for our monthly groceries. Serious tak larat. Nak jalan from the entrance ke kereta balik macam 10 batu jauhnya! Padahal dekat je. So, i lepak dalam kereta while hubby tolak troli sorang2. Before balik, tekak terasa nak minum ice blended. OK. Layan kan aje. Dalam kereta bole gurau-gurau senda. But elok keluar kereta, nak balik kerumah, i dah pening2 balik.

Masuk je rumah. Kepala i sakit! Terus i down! Seriously down! Hubby cooked for our dinner. Nasi goreng Tomyam plus ayam goreng! Sodap jugak! Tapi i makan beberapa sudu je. Siap tengah malam tadi terbangun sebab lapar, and teringat nasi goreng hubby :)

And today, i'm on MC again. Semalam Doc tu baik hati bagi i MC for today. :) And now i have my flu with me! Sh*T! ;(


p/s: Sepanjang i sakit 3 hari, setiap jam yg i tidor, i mimpi bout my work! *sigh*