Airasia...Airasia!

Thursday, August 19, 2010 / Comments (1) / by Skinny Yash

To those who knew about Airasia promotion haritu, confirm dah borong beriya-iya kan? ;) Termasuk lah aku. Pantang bila Airasia buat promo. Tergedik-gedik beli. Bluek! Harini, ia telah melabuhkan tirai promotion nya. But still there's a few promotion that still going on. Beli lah! :)

Masa nak beli tu, agak drama jugaklah! Ye lah, dah bayar-bayar bagai, tapi xkeluar dalam My booking tu! Hangin jugaklah mak ni! Maklumla, duit saving dah tolak. Itinerary tak dapat-dapat! Ape kes? Ha..ape lagi, bising lah aku kat Facebook Airasia . he he he. Saja buat cuak. Nasib, wakilnya ada waktu disaat-saat genting itu! Alhamdulillah, keesokkan harinya.....saya terima Itinerary saya ! :)

"I pon tak tahu kenapa i suruh u beli Phnom Penh tu. Apa ada sana ek?" Huh? Aku terkedu. Dah beli baru nak cakap. Adoi. Takpelah. Aku beli atas dasar napsu nak terbang kesana kemari. I bought KL-Phnom Penh for RM84 return for two (2) and KL-Penang for RM34 return for two (2) :) Memang confirm la tak dapat kan. Bas pon dah RM50 nak pergi KL. Apa-apa pon...



PHNOM PENH..HERE I COME!!!!!!  :)







" The reason I talk to myself is that I'm the only one whose answers I accept. "

1 Pengkomen:

Anonymous @ August 23, 2010 at 2:49 AM

Hi Folks!

I wanted to share with you a wonderful site I just came across teaching [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] like they teach it in the Israeli Army (IDF) If you guys have seen the Tv Show called Fight Quest you would have seen their chief instructor Ran Nakash there featured on their [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] episode. Anyways, let me know what you think. Is training via the internet something you would do?


Best

Lee