Chronicles of a journey from PEN-KUL-HK

Friday, September 24, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash

Ohh...journey from Penang to Kuala Lumpur was OK. Maklumla...MAS. :) Tapi........flight from KUL-HK dengan menaiki flight Cathay yang mengambil masa 5jam sungguh la stress! Kenapa? Hmm...

Starting from the gate point lagi, i dah perasan this whole group of chinese people. They were too noisy! Tak tau apa yang nak dibisingkan. Bila gate dah buka nak onboard, i was the first person on the line. And you know what, dengan slumber badaknya....potong queue! Macam takde je aku kat situ kan.....! Hangin disitu. Tapi takpela. Sabar... :)


Once onboard, riuh dalam flight tu..SUMPAH macam dalam bas mini! Right from behind dia bole slumber je jerit kawan dia yang kat depan! Terasa macam kapal terbang ni baru je kena take over!Aku dah start hangin! Nak nak pulak, orang yang paling bising tu patutnya duduk sebelah aku! Dalam hati...*Mampos!* Nasibla, diorang tukar suka sama suka dengan geng-geng diorang, so laki bini yang duduk sebelah i. kire okla! :) But ah-so tu, duduk plak belakang i! Hangin tetap hangin! tapi buat dek je la..Sabar...:)

Journey was OK. Tiada turbulence bagai! Alhamdulillah....And now, i safely reached here in Hong Kong International Airport! :)



MissSilent Says: Macam tak percaya je dah separuh jalan... ;P

0 Pengkomen: