Cafe Lu..Cafe merepek!! :)

Monday, October 25, 2010 / Comments (6) / by Skinny Yash

Hubby tanya, "bila u nak update blog u ni?" Alahai..tengok! Pembaca setia ku dah bertanya. Bukan apa. Tak de mood nak blogging ni! Tak tau napa! ;p

Ok. This time i nak cerita pasal "Cafe Lu"! Cafe Gua takdak. Tapi Cafe Lu! Diulangi Cafe Lu! :) Kenapa nak cerita pasal Cafe Lu? Apa yang menarik? Hmm.. ;p

See? Nice lady preparing smoothies :) (takde dapur nam memasak pon!) :) credit to Cafe Lu FB

Suatu ketika dulu, heboh keluar kat Paper Metro (ala, paper tu kan suka taruk yang cerita yang panas2!) pasal satu Cafe kat KL yang waitress nye sume berbikini. Padahal bukan kat KL pon! Tapi Cafe Lu kat Santa Ana, Califonia. :) Santa Ana ni, part of Los Angeles jugak. I think from Long Beach dalam 1 hour macam tu kot. Tak pasti! Korang tengok map la ek! He he he. Okay.

My trip to LA, include going to Cafe Lu! ha ha ha Ni semua laki aku yang beriya-iya. Kite ikutkan aje! ;p Siap bawak kamera dalam bag konon-konon nak take pics la! Dari luar, Cafe Lu tu biasa je. Semua glass dia tinted macam kat kedai snooker tu! Orang luar tak bole nampak dalam, tapi orang dalam bole nampak luar! So, elok hubby tolak pintu tu, i dah nampak penuh orang dalam tu! Yang nampaknye semua laki! Oops! So, i reverse balik, macam segan nak masuk! And laki ku di sapa waitress berbikini itu. Huh! Dalam hati..."nak masuk ke tak..nak masuk ke tak..ahhhh! Masuk je la!" ;p

part of the waitress. (credit to Cafe Lu FB)

Mostly memang FULL HOUSE la! So, kami diberi table for 2. Mata i dok melilau tengok ada perempuan tak dalam cafe ni. YES! Ada! So tak la rasa bersalah sangat kan! he he he. Gadis bikini tu, datang lagi. Mintak order. And surprisingly, inilah CAFE yang xde jual alcohol mahu pon makanan!! ha ha ha Dia hanya serve coffee and smoothies! Woot woot! So, kalau korang datang Cafe Lu ni...korang akan tengok semua atas meja penuh dengan Ice Coffee. Bukan dalam glass or cawan tau! Dalam bekas pakai buang tu! Ala. macam korang beli air kat pasar malam la! And price for Ice Coffee tak silap dalam 5 USD gitu! Bapak mahal!

Apa yang i bole conclude kan kat sini, orang yang datang, bukan nak minum pon! Diorang just nak cuci mata tengok waitress2 tu pakai ala-ala baju tidor seksi, ade yang pakai bra dengan panties..pendek kata macam bikini la! For me, tak la mengiurkan sangat. But i can see, breast diorang macam real breast la. Tak macam kalau u pergi strip club (aku pernah g ke?! ;p) tetek sampai sebesar buah tembikai kan...ha ha ha. Yang kat Cafe Lu ni, nice nice la! Bila dia tunduk or barang terjatuh, sekali dia tunduk, orang belakang tak kelip mata tengok celah bontotnye..he he he. Kelakar lah! Kasut tak yah cakap, setinggi-tinggi 6inch tu! Jalan mundar mandir mintak order and hantar air. :)

ni kat Cashier ni! (credit to Cafe Lu FB)
FYI, dalam Cafe ni..dinding dia semua penuh TV LCD. Time i pergi tu, dia bukak bola. But orang dalam tu bukan tengok bola pon! ;p Tengok bola lain adelah! Then ade few meja ade macam pc you can surf internet kot and play game. Rata-rata, i tengok yang datang hanya sekadar main kad daun terup yang sebenarnya bole main kat rumah atau kat kedai lain..sembang-sembang sumbang yang actually bole je sembang kat McDonald..huhuhu. Mata...semua concentrate kat waitress berbikini tu..he he he

After about 20mins kot i lepak dalam tu, then kami pon blah. So, tak dapatla tangkap gambar. :p Tak berani dowh. Kang kena tangkap dengan gengster mati aku! erk! So, sesiapa yang bercuti ke Los Angeles, jangan lepas kan peluang visit Cafe Lu ye! Saja timba pengalaman! ha ha ha

Nah address Cafe Lu, Santa Ana
634 S Harbor Blvd
Santa Ana, CA 92704

Key in je dalam GPS, sampai lah korang! ;) 


MissSilent Says: laki aku, dapat minum kopi pon jadilah! Baik aku je buat kopi kan?! ;p

6 Pengkomen:

hanis nadira nazri @ October 25, 2010 at 9:42 AM

hi kyash..;)

bapak ah! wondering asal nama dia cafe lu?? pastu waitress dia tu sume muke2 yg cm wujud kt malaysia je..teeeeettt!!(tkt nk buh ayat ni sbnrnya) haha..

p/s: pening tak pas kuar dr cafe ni? hahaha..mana tau pastu kyash mimpi tetek je..hahaha

gile merepek!!!

tembun @ October 25, 2010 at 11:30 AM

hahahha
akhirnya!!!
ada wakil kita dah sampai sana
saya suka entri ni
lalallaa

Skinny Yash @ October 25, 2010 at 4:20 PM

hanis: gadis2 tu gadis vietnam..sbb tu ala2 cino kat negara kite jgk! ;p
xde la k.yash pening..cume xpuas hati..apahal cafe canggih dgn LCD TV berlambak, tp jual air je! Xmasuk akal! huhuhu

cik tembun: ha...klw g LA, jangan lupe tau singgah sini! Cakap abang Johnny kem salam! ha ha ha ha

ella @ October 26, 2010 at 9:18 AM

baru nak tanya, nape semua muka asian jer? org vietnam rupenye..

dialicious @ October 28, 2010 at 9:19 PM

wow cool gileee!!dorg chinese ke seme?mcm thai arbok pun ade kan..hahaha...pasni harusla kita buat kopi pakai bikini je utk laki2 kita..tgk sket nak ke dorg main daun terup dgn kita kt umah.hahahah

Skinny Yash @ October 29, 2010 at 2:27 AM

ella: org vietnam..sbb tu ala2 kite je.. ;p (ala2 kite tu..ala2 cantik mcm kite la! lol)

diah: sume chinese vietnam..tp mmg bukan arbok! :) klw kite buat kopi pakai bikini, belom sempat main daun terup tu...dah smpai katil pon kite! muahahahahhaha