Road-trip to Los Angeles!

Friday, October 08, 2010 / Comments (5) / by Skinny Yash

Oh. Give me a break. Takkan asyik nak post pasal handbag je kan?! ;p

Let me tell you roughly about my last weekend. (ceh! dah nak seminggu baru nak update!). Tak pelah ye! Hubby and me kengkonon road-trip ke LA. Wahh! Dengar LA macam best je kan???!! I pon menunggu seminggu before trip tu, excited kemain! Takut tak jadi, coz he was expecting to work on that weekend (anyway,and it has been postponed to THIS weekend!) damn! :( Back to our trip.

We start our journey at 4.00am. Sabtu pagi. Plan jam 3pagi. Tapi biasalah. Melayu kan! :) Golek sana sini dulu. Baru gerak! And so......ini keadaannya.. :)

ini bukanlah jam 4pagi. Tapi dah dekat siang dah. ;)

yeay! Nak g LA!

Macam nilah our journey. Tepi-tepi semuanya macam ni. Macam desert kan?!

Tapi bukan padang pasir. Tapi rumput kering. Skrg Fall kan. :)
And disebabkan permandangan nye sangat lah indah. Kami berhenti buat seketika. :) Rasanya suami isi petrol kot. This is after 1.30 hours journey. Kalau tak salah la.. ;p

Background macam dalam gambar kan?! ;)

hubby and me :)

Tejon Ranch
Dan kami sambung perjalanan ke tempat yang hendah dituju. It takes roughly 4-5 hours from San Jose to Los Angeles. And our first STOP is...

YES! Dah sampai!


Time ni excited tapi was was dengan keadaan sekeliling. Sebab what i've been imagine about LA tak seperti yang i nampak dengan 2 bijik mata ku. Hmm. Macam mana nak cakap ek? Tak pela..layan gambar lah!

hubby beriya singgah sini. Malangnya tutup! ha ha ha
@ Madame Tussauds
Mencari-cari fav artist. Malangnye xde minat sorang pon! ;p

tiba2 muncul ni!

Sumpah tak tau nak cari artis sapa! Matt Damon pon jadilah! ;p

Dalam byk2 artis, ini yg ku pilih! ;)

Hard Rock, Hollywood

ni apekah bangunannya tah. lupa.
Sesudah jalan-jalan sini...Kami bergerak ke Universal Studio. Time tu dah jam 12.30.pm. And bak kata customer service kat situ, you need roughly 5-7 hours to finish everything. Wow. Besar sungguh tu. Biasanya if tour dia akan ke Universal Studio pagi sampai petang. Baru puas hati. So..layan gambar lah! :)

here we are! :)

apahal muka nak ketat?!

around there...

Actually me ngantuk..kite sambung esok ye! So...cuba teka..apa yang membuatkan saya tak sexxxited sangatt???

Ha..teka! teka! teka!

5 Pengkomen:

butterfleet @ October 8, 2010 at 4:44 PM

luahan rasaku................................................ waaaaaaaaaaa #$#%$ tak aci dah sampai tempat artist world!!!!!!!!!!!!

reena @ October 8, 2010 at 6:01 PM

Ok, officially i 'hate' uuuuuuuu! Wakakaka! :p P/S: Paper Hard Rock tu mesti BUKAN utk Intan. Sapa pesan dgn air liur, dpt air liur je :p *Larikkkkkkk*

Skinny Yash @ October 8, 2010 at 10:14 PM

wawa: ONE FINE DAY! pasti tu.....! :)
reena: ha ha ha ha ha! bkn! :)

5h3r4 @ October 9, 2010 at 9:44 AM

hollywoOOOOODDD!!!!

bestnyeeeeeeeeeeeeee!!!!

sumpah jelusssss!!!!!!

Skinny Yash @ October 9, 2010 at 9:57 AM

one fine day shera....one fine day! he he he... :)

cheers!