Cerita Misteri "The Mysterious Spot" @ Santa Cruz

Tuesday, October 05, 2010 / Comments (5) / by Skinny Yash

Since i'm here in San Fran, people did recommend us to go and visit "The Mystery Spot" in Santa Cruz. It's actually a mysterious fun trip! he he he People been asking what the heck is "The Mystery Spot"? It's actually one of the most attended attraction kat Santa Cruz ni. Semua datang pon nak experience the strange force yang sangatlaaaaah strange! Serious tak tipu!

Okla, i story sikit. Actually The Mystery Spot has been discovered in 1939, tapi dia open to public a year later. The area of the Mystery Spot ni about 150feet in diameter. Dekat area ni yang peliknya, law of physic tak bole diguna pakai! Every law of gravity has gone haywire, turned topsy-turvy and doesn't make sense at all. Apa yang membolehkan seseorang itu berdiri tapi leaning backwards?? atau ketepi?? Pelik! Pelik! Sungguh Misteri! ;p

And they did few experiment dengan menggunakan carpenter level. Tahu kan apekah bendenye? Ala, nak check alignment sama ada level ke tak..macam gitu la fungsinya! ;P Contoh macam gambar bawah ni!

Actually, at first dia taruk the carpenter level kat atas papan tu! And it prove that gelembung udara berada di tengah2, which means confirm balance la! Tapi kite tengok dengan mata kasar tak kan?! Tu yang pelik tu! So, dia taruk bola atas papan tu...and it's so magic bola tu bergolek menaik ikut papan tu and jatuh kat tangan orang tu! It's proven okay! Saya saksi dengan kedua bijik mata ku! Dia test pakai air pulak, and the same thing happen! Because orang cakap maybe dia tanam magnet bawah tanah tu, but kalau dipikir-pikir, magnet tak bole tarik air! Betul tak?! :)

Here are few pictures untuk tatapan korang!

The Entrance


One of the demo. (she used a cylinder lipbalm and it rolled up)

Pelik!
 
Entrance Fee
Proven!
So, kalau anda masih tak berpuas hati, take a visit to below address,
465 Mystery Spot Road, 
Santa Cruz, California 95065 

 And it's a lot easier if you can purchase your ticket online. And book your time. www.mysteryspot.com

MissSilent says: After out from the parking, and our GPS gone haywire pulak! So....misteri sangat kan!!!

5 Pengkomen:

siorkeedcokelat @ October 5, 2010 at 12:02 PM

jangan biarkan hidup kt diselubungi misteri...hehehee..chewah..

Skinny Yash @ October 5, 2010 at 12:07 PM

ha ha ha teringat rancangan apekah guna tagline tu!

butterfleet @ October 5, 2010 at 3:02 PM

bile u balik sini, cube buka "tourist spot" mcm tu...baru lah naik nama MALAYSIA..... chewah! tourism malaysia! yeay

Azealea Dz @ October 5, 2010 at 4:12 PM

it has been a while since i last blog hop :)

good to know u r safe n having fun babe..u both deserve it.

take care, regards to amad..and see u soon.

Skinny Yash @ October 5, 2010 at 11:50 PM

wawa: ha..apa lg..suruh la tourism bukak mcm tu jugak! tp cube pikir lokasi kat mana? rasa2 sri rampai bole jd misteri spot tak? ha ha ha

azea: most of the time i've been hoping u UPDATE ur blog Mak Ngah! Go!! Clean it up all the sawangssss! ;) and yeah saya sangat happy and fun disini! take care to u too!! :)