Halloween at San Jose

Sunday, November 07, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash

Kalau i balik as per early schedule haritu, tak dapat la nak tengok how they celebrate the Halloween tu kan?! he he he. Bukan la kite ni meng'agung2kan sangat..Just for fun. :) Tapi best, week before Halloween biasanya diorang dah start deco-deco their house and porch or backyard. Memang gerun! And nice too! I sempat la jalan-jalan tgk halaman rumah orang around San Jose. Niceeeeeeeeee. Tapi takdak gambar! ha ha ha. Save dalam kotak memori kepala ku je la. :)

the lion and Lady Gogo! ha ha ha

This year, Haniza (my new friend i jumpa thru blog) invite me for a dinner kat rumah dia. I pon excited sebab first time nak pergi rumah-rumah omputih ni kan. Nak jugak tengok macamane design die! And guess what, masuk-masuk je aku histeria! ha ha ha. Nice okay. Even though Haniza banyak kali cakap rumah dia bersepah! Biasala, ada anak kecik, tak bersepah tak sah kan! he he he. Aku yang xde anak kecik pon, rumah asyik bersepah je! ha a ha ha ha ha . Rumah dia just nice! Dengan back yard. And the whole inside rumah dia just nice! Cute..sweet la! So, around 6-7pm macamtu, the kids dah start berjalan dari rumah ke rumah. Trick or Treats!!!!!!!!!!!!!!!!!.

There we go.....rasa macam nak tunggu depan pintu je. Sat-sat budak datang. Tutup pintu, sat-sat lagi bell bunyi! he he he. Tapi memang seronok! Me and amat take turn la! Orang bagi sorang satu chocolate je! Amat satu genggam ha....habis coklat si Haniza!  ha ha ha. Sorry ye babe! First time gitu! Kadang-kadang i takut, sebab kids yang datang bercostume semua! Kalau yang sweet2 cantik2 xpela. Ni datang dengan topeng bagai! Ada tu pakai topeng, dengan parang sekali tuju kat muka i! Hissssshhh budak ni! Aku karate kang! ha ha ha ha ha..Tapi tu sume just for fun!! It really a great experience! Kalau orang Malaysia, sambut Halloween kat clubbing kan?! Apa baraaaaang! Ini la the real Halloween!! :)

tgk muka Johnny? Mcm mintak kene pukul kan? ha ha ha


Kevin, Haniza's husband cooked for us. Fajitas gitu! I mula nak makan nasi ala-ala orang melayu. Tapi semua kat table macam wrap2. so, i pon wrap la jugak! Sedap! :) Thanks again Haniza and Kev for the dinner and the halloween experience! ha ha ha. Owh, tak lupa juga si kecik kenit Brigitta NurIlham. Comel!!! Sebab pakai costume lion tak silap i! :)

Gambar-gambar dalam FB i. layan kat FB je la ye! :)


MissSilent Says: Rasa-rasa tahun depan nak datang lagi la! Bole x?

0 Pengkomen: