IKLAN & POST TANGGUH!

Wednesday, November 03, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash

Kalau dulu...blog i macam yang close-close, comolot comolot je tau! Sekarang..wah! Satu dunia tau! ha ha. Kadang-kadang nak tergelak, ade yang google "umur berapa baby boleh makan salmon" pon bole masuk sini! ha ha ha comel la! Ade jugak yang google "dayana Idola Kecil Bogel"! Ko agak-agak la bang..Takkan la budak tak matang lagi tu kau nak buat bahan kan. Gile! huhuhu

Sorry la, supposed this blog nak cerita pasal aku jalan-jalan kan. Tapi ter business sekali pulak! Ampun sujud kaki nok! *tetibe teringat kes lama* eh apekah?! ha ha ha. Fine! Sambil-sambil tu, nak iklan jugak untuk business PAY LESS PLACE ni.. PRICE HAS BEEN REDUCED! CALVIN KLEIN MURAH MURAH YE KAKAK ABANG MAKCIK PAKCIK! SILA LA BELI! MASUK SINI. Atau pon check it out FACEBOOK ye.

Erm. Sebenarnye nak post pasal Lake Tahoe, Trip to Stanford, Google. Tapi bila malam, intenet hotel macam laha*** sikit! So, kite sambung esok je la ye....


MOTIP?? kasut baru! bluekk! ;p

0 Pengkomen: