Perubahan mendadak!

Tuesday, November 30, 2010 / Comments (4) / by Skinny Yash

Tahun baru bakal tiba. Apa-apa pon takde perubahan. :p Adalah! Dari Kuala Lumpur ke Pulau Mutiara. Dari careerwomen ke housewife..ke careerwomen kembali dan sekarang..Housewife semula! ha ha ha. Berjalan sakan tahun ni! 2 bulan di Sydney. 4 hari di Langkawi, 2 bulan lagi di US. Seronok. :)

Seronok lagi sebab i dapat my 1st Coach Handbag pemberian suami untuk my 2xth Birthday (sbrnye utk ketika ini aku xigat umur aku berapa! ha ha ha) taruk X dulu! I'm not into Coach actually, tp dah suami nak beli kan, amek je leeeee! Nak beli sendiri den tak mampuuuu! ha ha ha ha. And my 1st own buying shoes from Coach juga! :)

tengok bag. jangan tgk saya.
Sanggup beli walaupon size lebih o.5 inch! :p
First day i pegi boutique, saw this on the rack at $158. So, kalau convert pon around RM550 included tax. So, pikir-pikir balik. Mak tak mampu nokkkk nak beli kasut memahal nih! The next day, i came again to buy few item ordered by customer. And guess what?! It's on SALE!! Turun jadi $99! So, baru dalam RM340. Aduhai..menangis pulak tengok! Try-try..mintak new pair! And guess what?! Last pair! adoii! Potongg! So, test punye try..at last i amek jugak coz my dearly friend, Haniza got few discount voucher. I took the new pair but 0.5inch bigger! Okla. still muat! :) So i purchased this at around RM 250 mcmtu! ha ha ha ha Murah kannnnn!!!! Agak-agak, kasut Coach kat Malaysia berapa ek?! blueekkk ;p

"I takde clutch nak pergi kenduri kawin la..... :(" Jalan punya jalan..nampak Michael Kors!! I like their design! Suka sangat! So, bought it at around RM500-600 kot! ;p Ko tengok?????! Sampai laki aku cakap, aku dah lupa daratannnn! Tak nak pandang-pandang Guess apa semua! ha ha ha...No la. I still pakai handbag-handbag yang lain. Tak kisah murah ke mahal. Janji cantik and sedap. and of course Practical! :)

motif??bkn laki aku! tp clutch sebelah laki aku! :)
Okla, ini bukan entry POYO ek! ha ha ha ha. Saje, sebab tak update pon apa i beli mase kat US haritu :)

p.s: Suami ku cakap, "jual la handbag2 yang u xguna sgt tu.." ish...sayang la pulak! ;P

4 Pengkomen:

reena @ November 30, 2010 at 1:02 PM

Pasni LV plaks :p

Skinny Yash @ November 30, 2010 at 1:29 PM

botak la kepala laki ku! tu tunggu 10thn lg kot...xmampu lg nokkk!

yam^Artfingers^ @ November 30, 2010 at 3:07 PM

kalau ko tak jual beg aku beli kat ko tu..tak tahu la bila aku ade hati nak pakai coach...still i don't get y it have to be that expensive. charles & keith lagi cantik n practical kot. tp cool lah jugak...bende takde lg worth it la jugak beli..hahahah!

Skinny Yash @ November 30, 2010 at 8:12 PM

it's a fashion statement la babe..sbb kan nama, semuaorg bole jd gile! ;P