Cuti-Cuti Penang Part 1

Saturday, December 25, 2010 / Comments (1) / by Skinny Yash

As i told u before, my family is here! :) And so, my brother dah siap itinerary mana diorang nak pegi. I driver je! ;p As early as 8am, dah menghantar my husband ke office and straight went to Bukit Bendera (Penang Hill). Unfortunately, ia masih tutup for upgrading construction. Jangkanya siap by end of Oct 2010. Tapi till now, tiada kabar berita. So, terkulai lah misi pertama! hahaha

We went to Queensbay Mall instead. Sibuk nak tengok cerita Hantu Mak Limah Balik Rumah! Frankly speaking, i do think Zombie Kampung Pisang lagi best dan kelakar! Sebab, cerita HMLBR tu, sat hantu, sat kelakar. Lebih nye tang seram la. So, saya banyak lagi berdiam dari ketawa! So, bagi saya tak best! hehehe

sis, bro n mom @ Queensbay Mall

Sempat tengok Barbie Live Stage Performance and Fashion Show.
Habis layan wayang, apa lagi...............................kami layan.................Jeng Jeng Jeng (Bukkk, tu la! u Balik cepat sgt!! LOL)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tempat paling mantop di abad ini! PM saya kalau mahu tahu!

Belakang tu la, Pulau Jerejak!

Laksa kat sini SEDAP GILER okay!

Mak saya pon cakap sedap! :)

Ada jual chicken wing jugak!

Air kelapa ni pon mak cakap sedap! KL ado??

Begitulah alkisahnya, hari pertama mereka bercuti di Pulau Pinang! Esok? Ke Gurney Drive pulak! Nantikan next update ye!


Skinny Yash says: Interview mcm biasa. Orang tu pon taktau nak tanya I apa. :)

1 Pengkomen:

Ain Bubuk @ December 26, 2010 at 5:25 PM

benci benci benci!! nak laksaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!