Hampir Pitam!

Wednesday, December 15, 2010 / Comments (2) / by Skinny Yash

I tido petang harini. Dah beberapa hari tak tido petang, tapi sebab since semalam sakit perut, cirbir (cirit-birit), so agak tak berapa selesa. Telefon rumah berdering! Shish! "Confirm salah nombor lagik!" kata dalam hati


I straightaway bangun! Mata i kabur. Ku pikir maybe sebab baru bangun tido kan. So, mamai-mamai terus capai phone. Telinga berdesing sangat kuat! Dua belah plak tu! Komunikasi antara penelefon iaitu orang dari Australia Immigration and myself tak perlu la dicerita disini. Sebab i pon kurang ingat!

The thing i can remember that time is, kepala i sangat-sangat sakit, i rasa sejuk-sejuk, telinga still berdesing, mata dah xbole bukak, kabur kabur je. I takut. And i rasa macam susah nak bernafas jugak. Rasa nak muntah pon ade. So, cepat-cepat i letak phone. Terus terduduk kat sofa tepi telefon.

Terus rasa sejuk. Berpeluh. And tak bermaya. I remember, the last time i had this was during my assembly at school. Masa tu i standard 6. Ingat lagi okay! But tadi i betul-betul takut, ye la kalau i pengsan mana ada sapa kat rumah! Kot terpengsan terkena bucu dinding ke..meja ke..Phew...takut okay!


Skinny Yash says: Sekarang feeling better. Sebab suami tapau nasi+tomyam. Langsai.

2 Pengkomen:

» NAJA « @ December 16, 2010 at 2:07 PM

simptom apa macam tu yash?

Skinny Yash @ December 16, 2010 at 6:31 PM

ntah la! I guess sbb i kurg air dlm bdn kot, sbb xbyk minum air..dah la cirbir kan..then mkn roti je satu hari..huhuh