Happy Anniversary!!!

Friday, December 31, 2010 / Comments (4) / by Skinny Yash

Bukan Ulangtahun perkahwinan, tapi ulangtahun kami duduk di Penang sekaligus Ulangtahun kami duduk sendiri sebagai suami-isteri. :) Macam-macam benda dah berlaku since duduk kat Penang! Suka duka semua ada! Apa-apa pon, we are still together. Forever InsyaAllah. :)

Tuan Rumah pon bagus. Baik sangat. Alhamdulillah. Kami takdak 2bulan pon, dia bayarkan bil api air untuk kami. hehehe. Hari Raya Puasa dia hantar hamper, Hari Raya Cina pon dia hantar hamper. :) Memang bagus! Tahun ni pon dah cakap siap-siap, sambung duduk tak payah pakai contract2 ni, trust each other gitu! And duit sewa pon tak naik! :) Sannnnngat bagus! :)

1st day move in

today :)
Buat masa ni, hanya transform untuk living hall je yang ada. Lain-lain budget takde lagi! hehehe So far, below those yang dah sampai kerumah kami after all these year. [Actually 1st guest is my Pak Teh & his wife. :)]

Johnny & his friends

Bubuk's Clan!

My brother

Mom & my sister
Ramai lagi sebenarnye, Watie & Paktam, Kechik, Juborg, Ami & Wak Thonk, Diana & Fandee, Wawa, Ida, Uesman. Erm sapa lagi ek? Ramai dah sampai sebenarnye, tapi lupa! :) Ini antara kawan-kawan lah! Family members mostly from my side and Johnny dah sampai. Except his sister and my another sister. :p

Mudah-mudahan panjang lagi jodoh kami nak tinggal sini. InsyaAllah. :)


Skinny Yash says: Owh. Pak Teh gave me a Guest Book for my house! yeay!

4 Pengkomen:

reena @ December 31, 2010 at 7:28 AM

hepi anibeseri!

Skinny Yash @ December 31, 2010 at 12:30 PM

thank u! Hang pon xsmpai lg rumah aku! kate je org Penang! ;p

Ain Bubuk @ December 31, 2010 at 12:58 PM

hepi anniversary rumahh!! i lebiu rumahh!!hahaha akan dtg lg. tunggu!

intan Norafzan @ January 4, 2011 at 1:25 PM

aku pon xsmp lagi! haha
wehs, umah ko ni next to smk sg ara ke? itu pearl garden kan?
belah mana exactly umah ko ni??