Hasil kerjetangan!

Sunday, December 05, 2010 / Comments (0) / by Skinny Yash

Mungkin ada yang tertanya-tanya apa motif aku post sampai 3 entry "Mengundang" tuh! hahaha Termasuklah suami ku! Ala..i saja je..nanti kalau dah lama, baca-baca balik, jadi kelakar! Sebab macam-macam benda terpikir pada waktu malam yang singkat itu! hahaha. Pompuan! Pompuan! Fine! Suami ku memang attend company dinner tuh! Cuma xberapa best katenye! So, lepas tu diorang melepak meroyan bersama rerakan pejabat! Korang jangan salah paham pulak! hehehe. End of story... :)

Tadi tengok wayang, movie Social Network. Actually dah tengok sikit masa kat US haritu through Netflix. Tapi memang cite dia best! hehehe Terus berangan nak jadik gempak macam Mark Zuckerberg jugak lah! hahahaha. Saya cukop suke membawak diri masuk ke filem2..Terbawak-bawak yang melampau! Tak kisah la cerita apa pon! Catwomen pon bole! Terus jadik kucing! Walaupon saya takut kucing! hahahaha

Fine! Sebenarnye nak tunjuk bende alah ni je...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hasil kerjetangan

Skinny Yash says: Saja buang masa. Buat sepah rumah! hahaha. Comel kan! Bukan aku lah! Bunga atas kepala tu! Bluek! ;p

0 Pengkomen: