Mengundang betullah! (Part III) Final episode sudaaaa

Saturday, December 04, 2010 / Comments (7) / by Skinny Yash

Dan di saat ini juga, suami sudah ada disebelah. Seperti yang dijangka, terus busyyyyyyyy nak buat keje! Dan seperti dijangka juga, beliau telah beronggeng bersama rerakan seperjuangannya. hohoho

Sebelum itu...

telefon berdering..dalam hati, pelik! Dah lama telepon condo ni tak berbunyi. "suami cik dibawah perlukan access masuk.." hmmm..Balik pon! Sampai je kat bawah lif, sempat aku soal-siasat! hahaha Aku pegang access masuk kan..Harussss laaaaaaa..hahahaha

Interrogate punye interrogate, kantoi satu persatu! Part ni aku benci! Ah! Lantak la! Esok ko tak bawak aku keluar atas alasan kerja..SIAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!

Skinny Yash says: Itulah al kisah ku malam ini. Semoga menjadi iktibar kepada semua isteri. hehehe. Good nite bebehhh!

7 Pengkomen:

yam^Artfingers^ @ December 4, 2010 at 10:31 AM

hahahahah!!! bersabaqqqqqqqqqqqq cik yashma!!


kantoi buduss,,,kah kah kah!apolahh nak susah2,btau je la boys nite out kan...bole la ko pon p girls nite out...baru cool!

Ami Schaheera @ December 4, 2010 at 12:08 PM

nakal eh amat!

missb @ December 4, 2010 at 4:49 PM

haha sabaq ja la...jom nanti kita buat girls nite out pulak ;D

Skinny Yash @ December 5, 2010 at 3:38 AM

sbrnye aku yg over thinking! hahaha *malu pd diri sendiri*

Miss B! JOM! nx time..bole jumpe kedai kopi! :)

missb @ December 5, 2010 at 11:36 AM

ok ok nnt jumpa kat kedai kopi..nx week ke..this week ke..kita kan hsewife ;)

Skinny Yash @ December 9, 2010 at 2:03 PM

hai Missb...awak dok mana..? xde blog ek?

missb @ December 15, 2010 at 11:19 PM

me kat sg tiram..dekat je ngan tempat u kat sg ara hihi..i do hv blog tp cam segan je nak letak ;)