Pakat mai Pesta Pulau Pinang! :)

Wednesday, December 01, 2010 / Comments (4) / by Skinny Yash

Sebelum tu, layan video sini dulu!


Ha...amacam?! Ada tergedik-gedik nak pegi Pesta Pulau Pinang tak?! ha ha ha The last time i pergi pon, year 2000. Time SPM tu slumber fly semata-mata nak gi Pesta! ha ha ha. Aku tak berapa ingat sapa yang fly sekali time tu. Tapi yang pasti kami tak kantoi! Macam Ella! ha ha ha. Tak pe Ella, biasala tu...orang memang suka dengki dengan orang Hot macam ko kan?! ha ha ha

INFO KORANG PERLU TAHU

Tarikh    : 1 Disember 2010-2 Januari 2011
Masa      : 6.00 ptg-11.30 malam
Tempat  : Tapak Pesta, Sungai Nibong, Pulau Pinang 
Bayaran :  RM3


And video ni ditujukan juga kat Cik Intan, sebab dia anak jati Penang! :) Dan sebab tu muka dia ade terselit sekali dalam video ni! he he he

Pada siapa-siapa yang perlukan home-stay berdekatan area Bayan Baru (dekat je dengan Sg.Nibong) 5 minit kot. Do let me know. Bukan rumah i la! I've been to the home-stay. Cantik, Selesa, Bersih! Harga pon berpatutan. :) Nanti kalau jumpe gambar, i post ye! :)


Skinny Yash says: Pakat ramai-ramai, kita pi Pesta!! :)

4 Pengkomen:

ReYNa @ December 1, 2010 at 3:39 PM

pesta png meriah kan.huhu.tp dh lama x gi.since belaja je dulu pi.tp dh duduk sini senang la nk g nanti:)

Skinny Yash @ December 1, 2010 at 4:33 PM

hei! so..bile pindah? i'm staying in island itself..kat area bayan baru! :)

intan Norafzan @ December 2, 2010 at 12:11 PM

haha, lawak gila bila tgk video ni...tp lagu ni kinda fun la..ni lagu tema utk pesta penang ka??

Skinny Yash @ December 2, 2010 at 5:44 PM

ntah la...! tp lagu dia best! ha ha ha ha