HIDUP BLOGGER!

Tuesday, January 11, 2011 / Comments (6) / by Skinny Yash

Morning!!! :) Just FYI, semalam, cerita semalam. ye. Harini saya taknak ruin my day again. Yeay! Lately ni banyak pulak i tengok blogger-blogger baru ek? Wah...semua pon dah pandai. :) Siap ada group untuk 2010 nye blogger sahaja pulak tu! I tak join group mana-mana pon. Sendiri-sendiri aja.

Just for your own good. Nasihat kepada para blogger. Especially yang baru-baru tu. Terima kritikan. Terima nasihat atau apa jua komen dari reader u. Kalau u have the guts to write in this blogger world, harus la jugak tabah mengahadapi segala komenter negative mahupon positive.Okay?

Kepada reader pulak, Kalau u tak bole menerima cerita orang tu, atau rasa sakit hati atau jeles, atau apa-apa je la, JANGAN BACA BLOG SAPA-SAPA PON! hehehe Sebab maybe u tak pandai nak layan blog. Sebab blog ni sebenarnye untuk orang perseorangan meluahkan perasaan mereka. So, sukehati diorang la nak tulis apa pon. Sebab yang tulis, dia. Awak pembaca je. So, layan kan ajeeeeeeeeeeeeee :)

Okay? Bole? Biarlah kami menulis dan meluahkan perasaan masing masing dengan cara tersendiri. Setiap orang kan ada cara sendiri. Selagi dengan menulis kita akan rasa selesa, selagi itulah saya akan menulis. Asal sentiasa menjaga adab dan tatasusila penulisan blog dan tak meng'aib kan sesiapa. :)

HIDUP BLOGGER!!! :)

6 Pengkomen:

Z.R. @ January 13, 2011 at 8:58 AM

saya setuju dgn yash...
sy juga hadapi situasi yg sama.
so, tpaksa private kan.. demi suami.
tp mcm tak best plak nak private.
tgk la nnti nak open balik..

Anonymous @ January 13, 2011 at 10:40 AM

haha tahniah! anda telah menjadi salah seorg blogger senior yg terhebat di abad ini! Blog ni umpama diari, luahkan isi hati sejujur2nye dan kalau ikutkan tak perlu nak tayang kat org kot. Kalau menulis blog, semata2 dgn niat nak beritahu semua org yg life tu konon hebat sgt lupekan jela. Thats not sharing, that is SHOW OFF! Tak paham la ape motif blogger2 skrg yg makin belagak!

Skinny Yash @ January 13, 2011 at 1:55 PM

Z.R: dulu i pon penah private kan. but bosan plak sbb xdpt dgr pendapat org kan..takpe..take ur time.. :)

Anon: Terima kasih atas pujian anda. Tinggi sangat tu..saya tak la hebat mana pon! ;p Klw i, baca blog think positive je. Tak kisah la dia nak show off ke, nak tunjuk dia hebat ke. Janji dia tak kacau life kite kan. Itu hak dia sebab blog dia. :) Apa-apapon, Thanks for dropping by! ;)

siorkeedcokelat @ February 2, 2011 at 12:15 PM

hidup cik puan YASH..

blog kt luahan kt....suke kt lah kan....ini hak kt...

=D

zephyred @ March 14, 2011 at 8:32 PM

sgt setujuuuu dgn entry ni yash!

Skinny Yash @ March 16, 2011 at 5:02 PM

hehehe! Thanks dear!