Meja Makan berwarna Cokelat!

Thursday, January 13, 2011 / Comments (7) / by Skinny Yash

7 Pengkomen:

susudalambotol @ January 13, 2011 at 2:26 PM

Gila show off weh! Haha! Tapi oklah beli meja makan yang dah tentu-tentu mahal kan? Dari ada setengah orang beli kasut atau handbag pun nak post dekat FB atau Tweet? Haha. Oklah, hak masing-masing :p

Skinny Yash @ January 13, 2011 at 2:28 PM

HAHAHA! ni mmg niat nak show off! Kasut beg pon nak show off jugak lah! nnt tunggu lain hari! :)

» NAJA « @ January 13, 2011 at 3:05 PM

cantik kan. ala takpe la pelan2 kayuh..i ols pun dulu gitu gak..yela kite ni mana la ada makpak nak sponsor kan..:p...tapi bila ada meja makan rasa sangat 'kekeluargaan' walau makan megi sajork kan :P

butterfleet @ January 13, 2011 at 3:50 PM

wah! apsal u tak beli panjang skit leher kerusi tu, bleh sesape pinjam buat atas pelamin :P he he.. (lawak ja....) lawa lawa...

MissB @ January 13, 2011 at 8:26 PM

Weeewittt nanti boleh la I pi lepak umah u sbb dah ada meja makan..leh la u masak ;) dinding umah I pun kosong ja. Takdak gantung gambaq kawen etc. Maklum la umah sewa hihi. Owh btw I suka kerusi jenis tuh. Kalau I duduk gerenti tak nampak kepala :)

Skinny Yash @ January 13, 2011 at 8:34 PM

NAJA: kekeluargaan sgt! sorg makan hujung sana, sorg hujung sini! konon2 mcm King and Queen gitu! hahaha

wawa: ke awak nak pinjam kusi saya?! hmmm... :)

MissB: nak tunggu PM dtg rumah...alahai...busy nooo!tu la..rumah sewa kan..xde mood nak cantik2 kan dinding! sbb nnt kene pindah..kene hias lg! huhuhu

siorkeedcokelat @ January 19, 2011 at 6:52 PM

wah...gile arhh....ade meja baru..nk tumpang makan ns kandar bole...=p~