Wishlist 2011

Sunday, January 09, 2011 / Comments (8) / by Skinny Yash

Bile check-check balik my wishlist for last year, macam bangang pon ade! Blueeek! ;p Macam tak relevan je! hahaha. So, this year nak buat yang rational and relevan! Tak tau la bagi korang relevan ke tak?! hahaha



1. I don't think i want a new handbag for this year! NO MORE! Tapi nak Tods Shoes jugak! ;p
2. I nak video camera! Hubby was complaining "Nak buat apa!" Hmm. jawapan I "Nak buat video-video macam orang buat video kawin-kawin tu....best je tgk!" *kesian! dulu kawin xde bajet for that!* Pfft
3. We both nak buat diving license!! Tu la..see how it goes.. :) *Miss B, info pleasee...! ;p*
4. Nak Settle Hutang-hutang melampau! And guess what, I CAN LIVE WITHOUT CREDIT CARD(s)!! :)
5. Amsterdam...Euro Trip with Hubby!!! That's our plan for this year.. :)
6. Furnish the bedrooms..and study room!
7.

This is all i can think about for now...it may grow a bit longer from time to time..hahaha. But cube check, takde pon benda yang tak berpekdah kan?! he he he

And, InsyaAllah..i may start my new job on 17th January 2011 if there's no problem/issue on the background reference check. :)



Skinny Yash

8 Pengkomen:

MissB @ January 10, 2011 at 9:20 AM

Boleh jeeee nanti I share ngan u ;)

butterfleet @ January 10, 2011 at 10:09 AM

lucky u cik yash ~ have SIX wish list. Me? might be single. Not plural wishes :) as what i wish all year **bring me happiness*

Skinny Yash @ January 10, 2011 at 10:14 AM

Miss B: Nak jumpe u..mcm nak jumpe PM.. :)
Wawa: wishlist i lebih kpd harta dunia! hahaha..

Ami Schaheera @ January 10, 2011 at 10:24 AM

nak flats salvatore ferragamo, tapi ntah bila dapat kot. and kami pun nak furnish bilik2 yg blakang tu. insyaallah japan trip if ada rejeki :D

Skinny Yash @ January 10, 2011 at 10:28 AM

furnish ni, byk betul pakai duit! sigh saya nak g Japan jgk! Tp johnny ckp pegi sendiri, sbb dia nak g amsterdam! arrghh! harus ikut!

yam^Artfingers^ @ January 10, 2011 at 10:34 AM

Saya sukaaaa wishlist kamu!!!

Euro trip? Pack me in your bag!

MissB @ January 10, 2011 at 10:39 AM

Yash: muahaha statement u memang tak boleh blahh!!! ;D esok okay?

Skinny Yash @ January 10, 2011 at 4:36 PM

yam:klw taruk ko dlm beg aku..takut overweight bag aku!hehehe (jgn mara nooo)
MissB: Esok i ok je....apa2 roger je.. :)