Cyberview Lodge Resort, Cyberjaya - Part I

Friday, March 18, 2011 / Comments (0) / by Skinny Yash

Kali ni nak review Cyberview Lodge Resort lah! :) This is my second time menjejakkan kaki kat hotel ni. First time masa dok sibuk-sibuk cari tempat nak kahwin, and yang ni super expensive la! Bukan dalam budget kami! ;P So, this round, bukan bercuti  ye...tapi Johnny have to attend his PMP training for 1 week. And i dah mintak kebenaran from my boss to work from home. Which means, from hotel gitu la! :) 5 Hari duduk situ! Layan gambar dulu lah!






 



So far, i rate dia 8/10 la! Even Johnny cukup suka dengan environment dia, (i must agreed on that!) but satu hari sampai 3-4-5 kali nak ketuk pintu apa jadahnya kan?! First pagi nak kemas bilik. Second datang nak check mini bar. Third datang nak bagi choclate compliment from hotel katanya. Sat lagi datang lagi check mini bar! Aduhai..penat nak bukak pintu! Hari-hari macam gitulah rutin nye! I siap hafal! :)

Tapi kalau nak tempat yang private (tolak tepi gangguan2 housekeeping itu!) disinilah tempatnya! Rasa takmau balik! Sebab takde sapa kacau! :P Oh, tolak jugak point banyak nyamuk! Biasalah, dah kata chalet kan..dah tu dikerumuni hutan-hutan plak. Memang confirm banyak nyamuk. Sebab tu diorang sediakan ubat nyamuk dalam bilik! Yang letrik tu! hehehe

Next entry je la i tunjuk sekitar hotel tu plak ye! byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


Photobucket

0 Pengkomen: