Malam Jumaat punya kerja...

Friday, March 18, 2011 / Comments (0) / by Skinny Yash

Bila free, i suka buat benda-benda DIY ni. :) Anyway, depends on mood jugak la! Kalau mood tengah nak ber-kreatif, harus kalah Martha Stewart tu! hahahaha...Okay. Tipu! I am in the mood for wedding again! Oops..bukan saya ye! Tapi adik saya! :) So, saja la membuang masa dan duit pergi Sunshine sebelah office tu! Nasib situ ade kedai jual barang2 craft ni! Harus aku memborong kat situ! hahaha

From DIY Carnation Flower from Crepe paper...sampai lah ke Felting! Blurgghhh! Actually macam-macam material I ada, itu semua stock time-time boring! hehehe Mula-mula dulu Johnny selalu membebel, tapi sekarang dia okay je kot! hehehe :P





Buang masa and  buang duit kearah ini, takpe kot. Janji tak kacau orang! :)

Photobucket

0 Pengkomen: