Back for Good

Monday, April 18, 2011 / Comments (3) / by Skinny Yash

aaaaaAHHHHHHFFFFFoooooohhhhhhhhhh....... *mulut muncung2* hok!hok! *tekak gatal*

Berabuk nye kat sini. Dah bersawang-sawang ha. :) Too much to tell, sampai tak tau mana nak start. Heeee. *ghenyeh* 

To all my beloved dearly muahh muuaaahhh friends+readers+bloggers+tweeple, I AM NOW BACK TO KL FOR GOOD! yeay!! *lompat kegirangan* Jangan tanya kenapa, tapi sambut la saya dengan hati yang terbuka. Bak kata one of my friend's hubby, "Yash ada kat sini?..Hmm..huru-hara lah KL ni..." LOL.

Currently, i'm staying at my PIL place. Maybe till end of this month. Sekarang tengah tergedik-gedik cari rumah. So, whoever yang kerja area Phileo Damansara, yang tau which area/place are affordable to rent at the moment, do let me know ye. VERY URGENT! Budget ciput je...around 1.2k-1.3k. I'm SERIOUSLY SERIOUS!>.<


p.s: Bag-bag dibawah, sold out ye! Tunggu next batch pulak. :)

Photobucket

3 Pengkomen:

Superstar Suri @ April 19, 2011 at 2:48 PM

gembira sungguh cik yash!!! hehehe

butterfleet @ April 20, 2011 at 10:15 AM

glad glad..... yang i pulak think of flying and posting outside KL :P ~ phewww

anyway, nanti roger

Skinny Yash @ April 20, 2011 at 2:20 PM

su: harusssssssss! :) u duduk mana skrg? jom lepakss :P

wawa: be wherever u will be..and u will be missing back a lot..which is..ur friends.... :)