Perasaan Campur-Campur

Thursday, April 28, 2011 / Comments (0) / by Skinny Yash

Been busy this 2 whole weeks. Tersangat lah busy! Kerja dari pagi lepas subuh terus ke malam tak berhenti. Sempat la stop nak solat-solat. Every 2 days, Johnny ajak keluar jalan-jalan lepas dia balik kerja. Katanya, takut jadi gila pulak kang, duduk rumah tak keluar-keluar. :p

Busy sampai kan takde masa nak bersembang dengan suami. Dasyatkan?! Not sure if it's my work steal off my time or my priority didn't work! T_T My precious time pon hanya beberapa minit diatas katil sebelum melelapkan mata beberapa minit kemudian. Sedih! Sebab takde masa nak sembang-sembang dengan suami. Pagi lepas subuh dia dah keluar rumah, balik dekat-dekat Maghrib. Sekarang baru terasa tak best life macam ni! :(

Kalau kat Penang, (okay rindu Penang pulak!) masa yang dihabiskan diatas jalanraya hanyalah dalam 15minutes/day. So, kira la kalau sampai rumah pukul 6pm sembang-sembang, tidoq jam 1-2pg, bangun kul 7-8am, pergi kerja around 8.45-9am. Banyak masa untuk spend time bersama.

Saya rindu life yang dulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Apa-apapon, Alhamdulillah dengan rezeki yang Tuhan bagi. Belom! Rezeki anak belom lagi! :) Dan syukur jugak, kedai yang suami beli 4tahun lepas dah hampir siap. InsyaAllah, bulan 9 beroperasi.

Oh, rumah pon dah jumpa! Mixed feeling! Suka dan Tak Suka! Suka sebab balcony nye besar gila and i have my own place! Tak suka, sebab tempat tu mcm ghetto sikit and the facilities jauuuuuuuuh beza dengan rumah kat Penang! :( Rental price pon......jauh gileeeeeeeeeeeeee beza from our previous house! Jauh lebih mahal, bukan MURAH! huh! Oleh itu, nekad nak simpan duit and beli rumah idaman. Lokasi tidak diketahui lagi! :)


Photobucket

0 Pengkomen: