Ramadhan yang lalu...

Thursday, August 30, 2012 / Comments (0) / by Skinny Yash

...I balik KL during my first trip from Japan sorang. Hubs supposedly back the next day, unfortunately plan changed. So he stayed for another 10days. I berpuasa first day in KL and suami di Jepun. First time berjauhan diwaktu bulan puasa. hehehe Bosan sebab takde siapa nak excited pergi pasar ramadhan. hahaha.

And the first time we celebrate our 3rd Anniversary berjauhan. And percaya atau tidak, kitorang takde sambut-sambut beriya sangat pon. Only last year i managed to pujuk Him to have a stay at Garden Residences. Sebab everyday pon memang duduk rumah PIL kan..nak pergi holiday takde long holiday pulak, so we opt for a quick getaway! :) Hadiah pon takde nyee!! Coz for him, he buy gifts or present not only on occasion. So, bila-bila nak, dia beli je..janji jangan melampau la kan! hahaha And so, i asked for Mesin Jahit! And it's actually an advanced Birthday present! hahaha Fine lah! Dia kena paksa beli jugak, if not baju raya tahun ni...tak siap lah! hahaha

...and to answer to some of you who may ask about my new appearance..yes..Alhamdulillah..Allah telah bukakan pintu hati saya untuk melangkah maju setapak dekat kepada Nya. Been thinking a lot and for quite some time. And sempena my 3rd Anniversary, i choose to have a change for better future. Mohon dari semua untuk sentiasa mendoakan yang baik-baik untuk saya! ;)

And Yes! We are still trying (if you know what i mean..) And saya percaya, Tuhan ada perancangan yang lebih baik untuk saya...InsyaAllah...



Photobucket

0 Pengkomen: