Bagus sangat ke Alpha Lipid tu?

Wednesday, November 21, 2012 / Comments (2) / by Skinny Yash

bikin panas tak tajuk entry kali ni? hehehe

Ramai yang tertanya-tanya, "Ko tokei Alpha Lipid ke Yassh?" Jawapannya tidak..Saya hanya membantu mak saya je...

berbalik kepada soalan aku kat atas tu... "Bagus sangat ke Alpha Lipid tu?" kecoh orang kutuk-kutuk, perli-perli orang jual susu ni...hahaha..Sukehati korang la..jual susu pon bole dapat income 100k sebulan weih! dari ko kutuk-kutuk perli dapat apa? dosa ada!

plus..aku paham..sebab orang mesti nak cakap..."ala..Alpha Lipid pon sama je..MLM"..hahaha..Tu la kau! cakap bodoh marah plak! orang suruh beli and minum susu untuk kesiahtan..bukan suruh jadi member..then kena cari 4 orang bawahan..pastu orang bawahan kene cari 4 orang lagi..pastu orang bawah-bawah tu cari orang lagi...pfft! sampai mati pon tak habis asyik cari orang je...memang la lepas tu kaya..tapi apa kepuasannya...?

fine! malas nak bising2 psl MLM bagai...cuma nak bagitau..i took this as per advised by my mom! mulanya malas...sebab pikir xperlu pon! aku sihat je..tapi..luaran je nampak sihat...dalamannya..Tuhan je yang tau! :(

apa masalah aku?hmm...malu nak cerita..tapi biar korang bukak sikit mata tu...i have constipation yang sangat teruk! ingat orang pregnant je ada sembelit, rupanya aku pon ada! plus dah macam ala-ala buasir, sbb kalau nak buang air besar, berejam aku lepak dalam toilet tu..lrpas settle..harus bontot mcm sengal2..and mostly my s*** ada darah sikit..perasaan takut tu ada, tapi saja ignore..sebab takut kena operate kalau pergi spital! huarghhh..even suami pon xtau sangat problem ni...

but lepas amek Alpha Lipid Lifeline selama 2minggu, memang takde lansung sembelit or sakitnak buang air besar...memang lancar je..Alhamdulillah..badan rasa lebih bertenaga..itu apa yang aku rasa sekarang la...serious tak tipu. kagum aku ttiba! hahaha

so, sapa-sapa ada masalah buasir or sembelit, cuba try minum alpha lipid..insyaAllah korang akan rasa perbezaannya.. hehehe orang kata Buasir ni ikut genetik, sbb bapak and adik aku pon ada masalah yang sama..bapak aku kronik lg la..but now..dia sendiri cakap..no more! hehehe

kesimpulannya, dari aku post testimonial orang..baik aku cerita sendiri pengalaman aku. kan?

nak try, bole contact saya thru email atau tinggal he komen kat sini..atau bole contact mak saya direct 012-9030959 Puan Zaimah.
Photobucket

2 Pengkomen:

DalilaMian @ November 27, 2012 at 3:02 PM

hmm mcm2 jugak dgr psl alpha lipid ni..im not interested nor i against it.cume kalau baik utk kesihatan mmg bagusla utk supplement badan kan..

Skinny Yash @ November 27, 2012 at 5:01 PM

Yupp true! Yg baik kita amek...klw xelok harap dijauhkan... ;)