Adakah aku tertipu?

Monday, December 03, 2012 / Comments (0) / by Skinny Yash

Rasa macam bengang pon ada...ye la..nak dapat duit free bukan senang kan...But sangat ridiculous lah system dia.! The analytic report tu memang awesome lah! But in terms of Nuffnang Gliteratti status tu, rasa macam tertipu pon ada!

It happen 2 times already. Bila duit dah terkumpul banyak sikit, tetiba Status Gliteratti tu jadi Non-Gliterati. Padahal, takde tukar apa-apa pon. They mentioned as below

What is an "Exclusive Nuffnanger"??

An "Exclusive Nuffnanger" is a Nuffnang blogger who has NO advertisements from, mentions of, or links to other ad networks originating from South East Asia, or any ad networks we deem as competitors on his/her blog.

So, nak tanya...Google Ads pon tak boleh ke? Padahal dah berkurun kot benda alah tu memang ada kat situ! Grrrrr...

Ada yang aku remove je kang! Sakit hati mak!


Photobucket

0 Pengkomen: