Finally...home for our children to-be.

Thursday, August 29, 2013 / Comments (0) / by Skinny Yash



Tiba-tiba terbaca status terbaru one of our neighbor to-be.

"status terkini : target to obtain cf by end this mth. Otherwise hopefully next mth."

I don't care if it's this month or next month. It is happening soon!! Oh my! Am I ready?? Nervous!

Below are some updated picture taken from the community in the facebook page. :)

Update: Last month, the guard house, playground, community hall, trees, roads are all completed. :)

Credit to En.Ahmad Alif Adnan
The Semi-D. Obviously not ours!      
Photobucket

Bloggeroid!

Thursday, August 29, 2013 / Comments (0) / by Skinny Yash

I think this is awesome!

I can blog from anywhere! (and I'm here sitting on the toiletbowl) :-)

Cool apps!

posted from Bloggeroid

Europe Winter Trip - Part 1

Wednesday, August 28, 2013 / Comments (0) / by Skinny Yash


Lor...sebenarnya, tak pernah pon cerita perjalanan kami haritu kan?! hehe. Lupa lansung! But it was a hectic trip I must say. Ye la. Sebulan punya trip round in 6 countries. Phewww

Okla. cerita mana yang ingat je occay! ;p

We booked our flight from Kuala Lumpur to Amsterdam. We bought return ticket I think 2 months before kot. And it was quite cheap I think, RM2700+ sorang with KLM. Tapi rasanya lepas dah beli tu, tengok Qatar airways pon murah ke Europe. Lebih kurang la harga nya. Journey took us about 13hours gitu. Lama kan?! Kematu punggung!

We reached Schipol Airport terus excited. Tangkap-tangkap gambar kat perkataan yang tulis AMSTERDAM tu sementara tunggu kawan Sang Suami ambil kitorang. Thank God, we have friends there, and they offered us to stay with them. :) And kebetulan time tu Christmas holiday, so boleh la diorang bawak-bawak jalan. Jalan-jalan dengan 'local' ni senang sikit, cepat, mudah. Tak buang masa nak cari tempat or sesat. hihi They've been staying there I think lebih dari 5 tahun kot. Bestkan?!

So, the next day they brought us to Rotterdam. That's the first time we took a train from Delft. And train dia kena pakai credit card kot. And takde counter jual ticket pon! Tukang check ticket? lagi la takde!! hahaha Tah macamana. Aku pon tak amek tau sangat! Pfft. Tapi canggihla train dia. hihi

Rotterdam best! Situ heaven shopping! And sangat la murah if nak compare to other europe country. Market dia pon best. Senang nak dapat halal food. InsyaAllah. Sebab Netherland/Holland ni banyak orang Indonesian. Merata-rata boleh nampak. In fact, kalau korang baca Dutch pon, boleh paham sikit-sikit. hihi Perkataan yang paling aku ingat "PATAT" bukan yang ada "N" tu tau! Patat tu 'Potato' in Dutch! hihi Diorang memang suka jual kentang! ;p
  
Then diorang bawak we all ke Zaanse Shaans! Ini one of the must visit place kalau ke Netherland la.Tak pasti kalau pergi sendiri macamana. Sebab kami naik kereta. ;)

Thanks to Kirk and family sebab susah payah ambil kami di airport. :) Malah mereka jugalah tumpang kan kami sekali lagi masa our flight back to KL from Paris cancelled due to bad weather.

Rotterdam shopping heaven!

Us at Zaanse Shaans

Zaanse Shaans

Terompah Dutch
Cheese Factory

Inilah host kami di Holland! :)





Photobucket

Kitchen Island

Tuesday, August 27, 2013 / Comments (0) / by Skinny Yash

Been searching and reviewing tons of kitchen island. Pheww. Exhausted. Until I found this!

How to Design a Kitchen Island

Architects, interior designers, and more ∨

From Shabby Chic home accents to contemporary furniture and the perfect mirror, browse thousands of decorating ideas to inspire your next home project.
Search for a fun bar stool, clock, sectional sofa and storage chest to spice up your basement.



Anyway, It helps me in designing my own kitchen island. No! I'm not a kitchen or Interior designer. I'm just try my luck here. LOL. Feel free to help and give me some tips will ya?! :)

And, I would need a kitchen island with a bar. And of course the griddle! :)

Here are some photos taken from everywhere in the net.






If you can see from here, semua pon biasa-biasa je kan. Yes. All are depending on your budget. Kalau rasa budget tinggi bolehla nak berangan yang hebat-hebat. I just post here some that I think we can make it affordable. Kot. hahaha

Till we meet again in next post.

Photobucket

Little thing that excites me!

Tuesday, August 27, 2013 / Comments (0) / by Skinny Yash

MasyaAllah..

Dah banyak bulan tak update since takde notebook kan. Haih. Masih menunggu Sang Suami menghadiahkan seketul. Baru lega hati.

Life been easier and happier this year! Kenapa? Hahaha Let's see what makes me happier every other day.

Pertama, Rumah yang kami beli dah nak siap oi! Not officially siap, but almost every month we went there to see the progress. Alhamdulillah. No issue at all. Siap mengikut tarikh yang dijanjikan. I am so excited! Mahunya tak, 4 tahun aku menunggu nak duduk rumah sendiri hoccay! Eh, chop! We did lived by our self back in Penang. Tapi setahun setengah gitu je. Lepas tu pulang ke pangkuan keluarga. hahaha. No doubt there will be a bit drama once we want to move out from the parents house. Yela...we have been staying with them since we came back from Penang. I think almost 3 years kot. hehe. Hoping there's nothing to worry about. InsyaAllah.

Kedua. It's confirmed that I can get pregnant. LOL After 1 cycle of clomid, I am officially pregnant lepas buat IUI bulan 5 haritu. Namun, Allah lebih mengetahui apa yang terbaik buat hambaNya. I miscarriage at 6 weeks of my pregnancy. Sedih? MasyaAllah. Hanya Tuhan je yang tahu apa yang ada dalam otak dan hati ketika tu. Rasa nak meroyan pon ada. Tiba-tiba, dengan waras berfikir. Takkan aku nak jadi gila kot? Ishhhh simpang! But it teaches me a lot how to control my emotion in future. Tapi rasa bersyukur sangat, Allah pinjamkan perasaan menjadi seorang bakal ibu itu, walaupon hanya seketika. Sesungguhnya, perasaan itu tak dapat saya gambarkan. :)

Ketiga. Erm. Ahh. Hmm. See? There's only 2 things that makes me happy!

InsyaAllah, more to come.

Photobucket