Keep Calm, 30 is just a number. Really?

Tuesday, October 08, 2013 / Comments (0) / by Skinny Yash

Alhamdulillah.

Alhamdulillah diberi peluang bernafas untuk ke sekian kalinya. No special event or candle light dinner but a lil surprised from the family makes me feel special. :)

Hadiah tahun ni? Hmm... Satu dunia dah tahu kot. hahaha Tuan punya badan sendiri pi beli hadiah harijadi sendiri. Eh! Of course duit suami. Week before dah kecoh heboh satu fb nak Samsung Note 3 kan..and lucky me, Samsung Note 3 launch day before my birthday! Hamekkkk kau! Sakan!



I infact, semangat masuk online contest just to get the Galaxy Gear for free! Unfortunately, no luck on me. But masih tak berputus asa, masih berharap yang Samsung will pick me as 1 of the winner for that Free 500 Galaxy Gear!!! Heeeeeee InsyaAllah. Bersabar je lah!

Lagi sekali, Alhamdulillah. Semoga Allah panjangkan lagi usia, murahkan rezeki kami, kurniakan kami anak-anak yang soleh dan solehah dan memberkati perkahwinan kami. InsyaAllah.




Photobucket

0 Pengkomen: