Second IUI: Where the Sperm and Eggs unite

Friday, November 08, 2013 / Comments (2) / by Skinny Yash

Alhamdulillah. Syukur. Satu proses yang sangat dipermudahkan olehNya. Kalau nak dibandingkan yang pertama kali, agak lama prosedur sebab Doctor ada kesulitan nak memasukkan catherer tu kedlm uterus.

This time, within 5-10minutes, siap! And tak sakit pon, except masa Doctor nak masukkan mulut itik tu! Hehe Kali ni, penjagaan selepas IUI lebih dititikberatkan. No driving, No jalan-jalan. Malam tadi je naik turun tangga dah 4-5kali. So, I think, I should stop. Bed rest 2 hari la..kasi can please.

Mudah-mudahan Allah permudahkan urusan kami suami isteri. Usaha, doa dan tawakal. Aku redha. Sekarang asyik nak ke toilet. Pundi kencing asyik rasa penuh je. Belom breakfast lagi ni. Pagi lagi dah aktiviti membuang. Lancar. Nak elak dari sembelit macam last IUI.

Korang doakan la untuk kami suami isteri. :) InsyaAllah...

Thanks for all the support and kata-kata semangat. Congrats untuk Encik Suami jugak yang akan memulakan career baru Isnin depan. Harini last day dengan company lama. Huhu Alhamdulillah. Allah murahkan rezeki kami suami isteri.

Next appointment, 21November2013. Beta HCG test. Moga ada sinar harapan untuk kami! Yeah!

2 Pengkomen:

arezura @ November 19, 2013 at 12:27 AM

Lama dh xkomen tru blog ni Yash!! InshaAllah dipermudahkan smuanya, inshaAllah jgk harap rezki u both tuk baby 2014 ok!!!

eray ayang @ November 22, 2013 at 11:06 AM

percayalah..pasti ada rezeki
duduk atas katil elok2

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/11/vivix-shaklee-ikhtiar-murah-sakit-kronik.html