Tapak kaki ku kaku

Thursday, February 26, 2015 / Comments (1) / by Skinny Yash

CD25. 9dpiui.

Semalam pegi klinik. Bukan check pregnant ke tak.Tapi check kaki kanan yang sakit. Tapak kaki. Aih. Doctor bagi ubat. Aku siap bagitau dokter yang tengah 2ww and boleh ke makan ubat-ubat bagai ni...bla bla bla..Dia cakap..'Not related!' OK Fine! Ubat apa? Pain killer! NICE!

Kawan-kawan semua pesan jangan makan. And aku taklah bodoh piang nak telan pain killer sedangkan sakit tu aku masih boleh tahan. Bukan la sampai tahap mengerang kesakitan kan..Cuma berjaga-jaga. So, balik rumah bagitau MIL, dia pon cakap jangan makan. Maka aku buat chill je dengan kaki tempang ni.

Lambatnya masa berlalu. Rasa macam dah 2 minggu. Padahal baru 1 minggu!

Okay. Harap bersabar.

See you in my next post! :P

Photobucket

1 Pengkomen:

everyday hijab @ February 28, 2015 at 6:01 PM

moge baik baik sahaja dan lekas sihat ya

salam,